Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Sonunda imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Bapsı seçer dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

23/12/2022Genel Yüksekliği muayyen bir seviyenin üstünde olan strüktürlar kucakin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni hayat kaybının önlenmesi hesabına epey önemli bir konumda bulunmaktadır. Mimariların anne girişlerinde veya koridor taksimmlerinde yangının etkin bir şekilde meydana gelmesi özellikle yüce katlı gestaltlarda hayat veya pencerelerden geçiştirmek olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme ehil olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır mimarilarda arttırılan denetimler ile yanında yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri tombul bir incelemeye yayımcı tutulur. Dokumaların iç aksamında mevcut betonarme Yangın Kapısı merdivenlerin haricinde, strüktürların haricinde mevcut ve kuvvetli kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında gönül kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Ayrıca, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Özellikle duygulu ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hâlet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya dosdoğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlamlıklı çkızılışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz midein her çağ fen servis, bakım ve tamir işlemlemleri yanımızca mimarilabilmektedir. Kullanım maksadını koruyan yangın kapısı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir gestaltsı vardır.

Kanatlar içinde isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page